Veckans invägning

I morse var det då dags för veckans invägning. Var rätt nervös ska jag säga. Ville verkligen inte bli besviken. Tack och lov gick det jättebra. Har gått ner 1.6 kilo den här veckan och är supernöjd med det.

Idag blir det vila från crosstrainern, men vi ska ta en långpromenad i alla fall. Soligt och varmt ute fastän det är sista oktober. Det har varit 17 grader här i veckan. Får se hur länge det håller i sig. England är ju som bekant rätt oberäkneligt när det kommer till vädret. Ikväll tänkte jag testa ett nytt recept på potatissoppa med skinka. Jag är helt besatt av soppor. Hoppas den är god för jag är redan sugen.


Fredag igen

Så var det fredag igen. Bästa och sämsta dagen på veckan. Bästa dagen för att det snart är helg och sämsta för att jag alltid alltid alltid blir så sugen på chips. Min kropp verkar vara inprogrammerad på onyttigheter på fredagar. Tur att jag är så fruktansvärt envis hihi.

Det ser bra ut :-)

Jag ligger riktigt bra till på vågen den här veckan. Ska bli spännande att se vad resultatet blir på lördag. Fast nu har jag fått upp mina förväntningar så mycket att jag säkert kommer att bli besviken. Jaja, vi får se om två dagar.

Läser om Anna Book och stör mig bara mer och mer. Hon har gjort en gastric bypass, fettsugning, tagit bort överflödigt skinn och fixat brösten. Hon har också fått möjligheten att träna med Martin Lidström. Jag skulle säga att hon har fått alla förutsättningar som man kan ge en människa. Varför ska hon då hela tiden påpeka hur otroligt stort jobb hon lägger ner och beklaga sig? Med detta sagt vill jag påpeka att jag inte har nåt emot operationer. Det enda jag stör mig på är hennes attityd. Lite roligt att hon är i bråk med Katrin Zytomierska. Gillar dem båda ungefär lika mycket... det vill säga inte alls.

En äldre dam är dagens hjälte

Idag när jag stod och väntade på bussen hem kom det plötsligt en kille i tonåren och sliter tag i en tjej som står i kön. Han knuffar henne våldsamt och trycker tillsist in henne i väggen och skriker åt henne. Innan någon annan hunnit reagera springer en äldre dam fram till honom och säger till honom att sticka innan hon ger honom en ordentlig omgång. Han stack direkt som den fege stackare han är. Stackars tjej, men jag blir så varm i hjärtat över damen som direkt var där. Ingen tvekan där. Skönt att det finns såna människor i vårt samhälle och inte bara folk som tittar bort och låtsas som ingenting.

40%!!!!!

Räknade just ut min viktminskning i procent och till min chock har jag gått ner 40% av min kroppsvikt. Helt sjukt! Åh va glad jag blev nu.

Hungrig kväll

Igår var en hungrig hungrig dag. Gick och la mig tidigt bara för att jag var så hungrig och grinig. Va knäpp man är egentligen. Vaknade sedan vid tretiden av att ordentligt blodsockerfall. Svetten sprutade och jag kunde först inte fatta vad som var fel. Riktigt otäckt när det händer, men det är tack och lov inte så ofta. Idag ska jag ta det lite lugnt känner jag.

Ovanlig morgon

Vågen stannade på minus 0.6 kilo förra veckan. Inget fantastiskt resultat, men jag var konstigt nog rätt nöjd ändå. Jag hade gjort absolut allt jag kunnat. Hållt dieten och tränat sex gånger. Mer kan jag inte göra och 0.6 kilo är trots allt ännu ett steg i rätt riktning.

I morse vid sjutiden satt jag och kollade på nyheterna. Då knackade det på dörren och det var en dam som frågade om det var vår dalmatiner som hade rymt. Det var det inte, men A gick ut och försökte få fast den. Tyvärr var den jätterädd och det verkade som den hade blivit påkörd. Jag hämtade rostbiff och det ville hon äta och lugnade sig lite. När rostbiffen var slut kom en granne ut med hundgodis. Då sprang hon iväg och sedan såg vi henne inte mer. Hoppas verkligen att hon hittat hem nu. Man får ju ont i magen av sånt där.


Hättan från helvetet!

Tänk att fredagar alltid ska vara så himla jobbiga. Allt jag vill är att äta godis i soffan, men icke!

För att fokusera på nåt annat så bestämde jag mig för att äntligen fixa slingor som jag tänkt göra så länge. Kommer aldrig göra om det. Det tog evigheter innan jag dragit ut hårslingorna ur hättan och när jag sedan skulle dra av den följde typ halva håret med. Aj aj aj!  Det var verkligen hättan från helvetet. Har inte sett hur det blivit än för håret är blött, men jag håller tummarna för att det blev bra efter allt det jobbet. Plötsligt känns inte frisörernas priser så dyra.

Celebrity Slim suger

Eftersom jag inte fick köpa Cambridge har jag nu testat Celebrity Slim några dagar. Det ska vara liknande och går att köpa på apoteket här. Det är mycket godare än Cambridge, men gud va hungrig jag är. Helt sjukt! Det jobbiga är att motivationen inte alls är på topp. Jag börjar sakta inse (i alla fall ibland) att jag blivit väldigt mycket mindre och då känns det inte lika brådskande att det ta sista. Attans! Jag behöver ju en blåslampa i röven.

Roligt förslag

Har haft en riktigt bra men stressig dag idag. Blev tillfrågad om jag var intresserad av att undervisa om "healthy eating". Tycker att det låter som en jättespännande utmaning. Har redan skrivit lite förslag på saker man kan ta upp och ska redovisa dem på ett nytt möte imorgon. Väldigt roligt och konstigt samtidigt att ge andra råd om hur de ska äta. Känns som att jag borde vara den som tar råd.

Provade en klänning i storlek m idag och den var lite stor. Kan ni fatta??!!

Att klippa häcken är att träna gäddhänget

Gud va jobbigt det var att klippa häcken. Mitt gäddhäng fick sig en ordentlig omgång utan att ens gå till gymmet.

Läste Anna Books blogg idag. Tydligen ska hon väga 68 kilo nu och ska ha 10-12 kilo till sin målvikt. Jag tycker inte riktigt det ser ut att stämma, men jag har säkert fel.

http://blogg.aftonbladet.se/annabook

Körslaget

Följer Körslaget eftersom Pontares kör är från Lycksele. Ok, hade nog kollat ändå, det är ju lite småmysigt sådär. Förra veckan visade de från där vi gifte oss i somras och igår från där vi träffades första gången förra året. Det var lite roligt att se faktiskt.

Vågen rör sig inte neråt, men kläderna hänger mer och mer för varje vecka. Lite frustrerande att inte se resultat på vågen, men det viktiga är väl egentligen att man bli mindre och framför allt att man inte går upp igen. Hemska tanke.

Nu ska jag ut och klippa häcken. A har inte låtit mig göra det förrut för han är så noga, men nu jäklar ska det klippas.

Hängig

Fy vad jag känner mig hängig idag. Noll energi. Efter en halvtimme på crosstrainern mådde jag ännu sämre, så nu blir det middag. Hade inget hemma så det får bli köttbullar från frysen. Hoppas jag känner mig bättre efteråt. A brukar säga att om jag är på dåligt humör så ska man ge mig mat. Då blir jag genast så glad igen. Hoppas att lite mat är botemedlet även mot detta.

Härliga nyheter!

Idag är en mycket bra dag. Fick så bra nyheter. Äntligen hände det nåt riktigt roligt. Härligt!

Annars har jag mest städat och tränat idag. Körde nog lite för hårt med träningen för jag var väldigt yr och matt efteråt. Fast det kändes genast bättre såfort jag fått i mig en shake. A äter tonfisk idag, så jag är inte ett dugg avundsjuk. Är tyvärr ingen fiskmänniska. Blä!

Trött

I morse tänkte jag vara lite smart och träna innan jag åkte. Tänkte att det kunde vara skönt att slippa ha träningen kvar när man kommer hem på kvällen. Det var det också, men problemet var att jag var totalt slut hela dagen istället. Nu sitter jag under filten och kollar på tv utan planer på att göra något annat hela kvällen.

Vad är det som lurar i vår trädgård??

I morse var jag ute och rensade lite bland vårt skräp i trädgården. Plötsligt började det röra sig under högen jag höll på med som om något kröp där under. Kan säga att jag var snabb in. Läskigt!

Har fått så fina kommentarer om mina ben. Jättekul att höra då de verkligen varit min akilleshäl. Nu är det mest mina överarmar jag stör mig på. De känns väldigt slappa. Hoppas att skinnet kommer att dra ihop sig lite till.

Nu blir det lite träning. Kroppen känns bättre nu.

Måndagsklagan

Ny vecka och nya tag. Måste vara bättre den här veckan. Funderar mycket på om jag ska fortsätta min utbildning eller inte. Mår verkligen inte bra där och det tar så enormt mycket energi och slukar all motivation till annat. Kanske var det inte rätt grej för mig, jag vet inte.

Fortfarande väldigt ont i kroppen, särskilt i rygg och nacke. Gud vad jag klagar idag. Ska i alla fall träna lite försiktigt senare idag och se om det känns bättre.

Vila

Självklart vägde jag mig ändå igår. Var väl ingen som hade trott nåt annat. Det var ingen katastrof, men imorgon får jag verkligen ta och skärpa mig. Känner mig inte alls bra när jag inte följer min plan.

Har nog övertränat den här veckan. Har så fruktansvärt ont i kroppen att vila är det enda tänkbara i helgen.

Våga vägra vågen?

Vette tusan om jag vågar ställa mig på vågen imorgon. Dieten den här veckan har verkligen varit en katastrof. Har varit hungrig och godissugen exakt hela tiden. Har i alla fall motionerat mer än vanligt så det är ju alltid något. Drog upp motståndet på högsta någonsin på crosstrainern idag för att se hur länge jag orkade köra. Blev en timme ändå. Kändes riktigt bra. Körde benövningar också som gjorde mina stackars ben till spaghetti.

Ikväll var vi bjudna på fest, men här sitter jag i soffan och kollar på tv. Jag är nog gammal för jag tycker det är sååå mycket skönare än att vara på en stökig fest. Fast det är kul att bli bjuden i alla fall.

PC

Hela veckan har det ringt en man och sökt min man. Han har presenterat sig med sitt namn och nämt pc. Jag har sagt till A att någon ringt och sökt honom angående en dator. Han fattade ingenting, men jag hävdade bestämt att det var nåt dataföretag. Tillsist fick pcmannen tag på A. Då visade det sig att han var en PC. En polis alltså, Police Constable. Gissa om jag kände mig korkad. A tyckte det var väldigt roligt. Nu är i alla fall stölden av hans mobil under utredning. Det lär väl inte ge så mycket, men ändå. De hade kommit till Collage där den blev stulen, så kanske det skrämde tjuven. Man kan ju hoppas i alla fall.

Chocolate chip cookies

Idag blev det dubbla träningspass. Igen. I helgen hade vi köpt chocolate chip cookies med vita chokladbitar i. De här kakorna frestade mig hela dagen. Allt jag kunde tänka på var de där förbaskade kakorna. Vid femtiden la jag dem längst in i en låda.  Som om det skulle hjälpa. Några timmar senare åkte de fram. Jag är så himla besviken på mig själv att jag inte kunde stå emot. Det var verkligen inte planerat att jag skulle äta några kakor en måndag. Nu har jag i alla fall tränat två gånger idag för att reparera skadan lite. Det är väl egentligen inte hela världen, men det stör mig enormt när jag inte gör som jag tänkt.

Måndag igen

Så var det måndag igen. Gud va tiden går fort. Pytten i lördags blev jättegod. A älskade det också så det kommer jag absolut att göra igen. Jag tycker oftast att den enklaste maten faktiskt är den godaste. Bakade inga bullar, men det blev smarriga tekakor istället.

En liten shoppingrunda hann vi med också. A behövde lite nya skjortor till jobbet och jag är ju inte den som säger nej till shopping. Köpte den mjukaste härligaste pläd jag nånsin känt. Så fort jag la handen på den visste jag att jag att jag måste ha den att tillbringa kalla höst och vinterkvällar under. Jättemysig och fin i benvitt. Så köpte jag rosa glittrigt nagellack att måla mina trista tånåglar med. Glittriga rosa tånaglar får mig alltid på lite bättre humör.

Svordomar hela morgonen

Först svor jag i morse över att vågen inte riktigt var med mig den här veckan. Hade förvisso gått ner lite, men jag tyckte det var lite snålt. Å andra sidan gick jag ner två kilo förra veckan, så jag ska inte klaga. När jag var klar med att förbanna vågen gick jag över på mina kläder. Plötsligt måste kroppen ha krympt ihop för idag hängde allt som påsar på mig. Även kläder som jag köpt relativt nyligen. Det är väl kul att man blir mindre, men man vill ju gärna ha nåt att ta på dig också. Suck! Jag blir aldrig nöjd.

Idag är jag fruktansvärt sugen på nåt så svenskt som pytt i panna. Ska absolut laga det ikväll så får vi se vad A tycker om den rätten. Jag ser väldigt mycket fram emot det. Mums! Konstigt, när jag bodde i Sverige var jag aldrig sugen på det.

Nu blir det en promenad till affären. Skåpen ekar tomma.

Kanelbullar och pepparkakor



Städat och bränt kalorier idag. Tränat en timme crosstrainer.

Är sjukt sugen på pepparkakor och kanelbullar. Tänk att jag alltid har nåt särskilt som jag verkligen suktar efter. Ska nog baka lite bullar på lördag även om vi inte har pärlsocker här i England.

Har fått så himla fina kommentarer idag att jag känner mig helt rörd. Tänk vilka underbara människor det finns. Kram på er! Tyvärr finns det mindre trevliga människor också. A fick sin nya fina mobil stulen idag.

RSS 2.0