Inskolning

Idag började jag skolan igen. Det är 13 år sedan sist. Kändes ovant, men det var superkul och jag ser verkligen fram emot det här. Ska läsa Health and Nutrition. Äntligen ska jag göra nåt som känns riktigt bra för mig. Efteråt blev det kinamat. Känner mig helt slut ikväll, men på väldigt bra humör. Körde en timme på crosstrainern. Det hade jag INTE orkat för ett par veckor sedan. Underbar känsla när man känner att man blir starkare.

Invägning

Invägningen i morse efter att ha tränat varje dag hela veckan gick inte alls som jag hoppats. Bara -0.4 kg! Tidigare har jag minst minskat ett kilo i veckan, så jag blev jättebeskriven. Med denna miniminskning hade jag i alla fall nått mitt delmål, vilket innebar att jag skulle få prova den lilla jeansjackan jag köpte på New Looks rea förra sommaren. Då var den alldeles för liten. Nu passar den. Tjohooo! Alltid nåt att glädjas över.

Träning

Förra veckan köpte vi en crosstrainer som sedan dess använts flitigt. Det är riktigt roligt faktiskt. Särskilt när man känner att man orkar allt mer och mer. Ska bli spännande på fredag att se om det gjort nåt resultat på vågen också.

Paket från Sverige

Fick  paket från min goa mamma med posten idag. Hon hade bla skickat saltlakritstuggummin. Gud va gott. Lustigt vilka konstiga saker man saknar när man bor utomlands. Det jag saknar mest är köttsoppa och de goda såserna man kan köpa på tetrapack. Mums. När vi var hemma över jul och nyår handlade vi med oss lite smått och gott som man inte hittar här. Ikea ligger tyvärr för långt härifrån för att man ska kunna åka dit så ofta. Fast då blir det förstås extra gott med köttbullar och gräddsås när man väl är där.

Amsterdam

Vi har vunnit en kryssning till Amsterdam och ska åka tre dagar i mitten av mars. Ska bli så himla kul att komma iväg lite från vardagen, ser verkligen fram emot det. Det var så himla mysigt när vi åkte i somras. Måste köpa nya skor innan vi åker så jag har ett par snygga vårskor man faktiskt kan gå runt i en hel dag utan att halta fram. Man vill ju inte att ömma fötter ska hindra ens shopping.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0