God fortsättning!

Så var det 2010. Här i England ska man tydligen öppna dörren och välkomna det nya året så det har vi gjort idag. Blev dock ett litet tråkigt välkomnande för stackars 2010, för jag gjorde det när jag skulle ut med soporna.

Jag blir alltid lite vemodig på nyår, men det var en mysig dag. Jag gjorde minipiroger med olika fyllningar till förrätt, sedan blev det helstekt fläskfilé med potatisgratäng, ugnsrostad potatis, Chestnut Mushrooms (vet inte vad de heter på svenska, men goda är de) och nån ny sås som jag testade. Väldigt gott. A tyckte det var topprestaurangstandard, men det säger han alltid så det betyder inte så mycket.

Trots att 2009 inte känts så spännande så har det faktiskt hänt en hel del saker när man tänker efter. Jag har gift mig, gått ner en massa kilon, sålt min förra lägenhet och gjort upp bodelningen med exmaken. Undrar vad som kommer att hänt om ett år. Känns lite läskigt att tänka så tycker jag. Undrar vad jag kommer att väga om ett år. Det är nog den största funderingen haha.

God fortsättning!

Kommentarer
Postat av: mia

haha tyvär. dte var katastorft!!! för mucket av det goda!!! =) hehe så tyvär gick jag upp unde rjulhelgen.. Men på månsdag.: Uj Uj UJ!! =) DÅ ÄR JAG TILLBAKA KITTY!!! =)=)

2010-01-01 @ 19:04:45
Postat av: mia

Åååh.. GOTT NYTT 2010!! =)



jasså sverige nästa vecka.. hur länge stannar du? roligt att komma hemmifrån till ditt "andra" hem =)

2010-01-02 @ 21:45:05
Postat av: Kitty

Ja det ska bli så himla kul. Har verkligen längtat. Stannar hela fyra veckor. Fast jag kommer sakna A som ska vara hemma och jobba. Tyvärr kommer det väl inte att bli nån höjdare med vikten för maten är ju såååå mycket godare i Sverige. Maten är ingen höjdare här direkt hihi.

2010-01-02 @ 21:48:06
URL: http://kittyangel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0